Over BirdBuzz

Waarom BirdBuzz

Bird & Bird levert niet alleen juridische dienstverlening op maat aan haar cliënten, maar deelt ook kennis via tijdschriften, nieuwsbrieven, lezingen en blogs. Bird & Bird (Netherlands) LLP bundelt deze kennis nu op één plek: birdbuzz.nl.

BirdBuzz heeft afzonderlijke pagina’s voor de hightech en gereguleerde sectoren waarop Bird & Bird NL zich richt: Tech & Comms, Life Sciences, Media, Energy & Utilities, Automotive, Financial Services & Insurance en Retail & Consumer. Daarnaast hebben ook de verschillende praktijkgroepen (Commercial, Dispute Resolution, Competition, Corporate & Notary, Employment, IP, Regulatory en Tax & Customs) elk hun eigen pagina: sectorkennis kan immers niet zonder diepgaande en specialistische juridisch-inhoudelijke kennis.

De content voor BirdBuzz wordt aangeleverd door de advocaten, fiscalisten en notarissen van Bird & Bird (Netherlands) LLP (met vestigingen in Den Haag en Amsterdam).

Door te klikken op “Volg ons” in de menubalk kunt u aangeven voor welk(e) interessegebied(en) u email alerts wilt ontvangen. 

Feedback en tips zijn natuurlijk altijd welkom. U kunt hiervoor mailen naar één van onze redacteuren of naar [email protected].

Our vision: to be the number one law firm in the world for organisations being changed by Technology or the Digital world

Hoofdredactie

PARTNER DISPUTE RESOLUTION

Evelyn Tjon-En-Fa is hoofdredacteur van Birdbuzz en hoofd van de Nederlandse Dispute Resolution groep van Bird & Bird. Evelyn is gespecialiseerd in de commerciële procespraktijk (inclusief arbitrage en cassatie), met een focus op civiel procesrecht, aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht. Zij werkt nauw samen met de sectorspecialisten van Bird & Bird en vindt een extra uitdaging in zaken die niet alleen juridisch, maar ook technisch complex zijn.

PARTNER IP

Manon Rieger-Jansen is hoofdredacteur van BirdBuzz en partner Intellectuele Eigendom bij Bird & Bird. Zij adviseert en procedeert op het gebied van het intellectuele eigendomsrecht, met een focus op het merkenrecht, auteursrecht en modellenrecht. Daarnaast is Manon hoofd van de Nederlandse brandmanagement groep en adviseert zij op het gebied van de bescherming en registratie van merken- en modellenportfolio’s (onder meer strategie, clearance en portfoliomanagement).
Redactie

ADVOCAAT TAX & CUSTOMS

ADVOCAAT EMPLOYMENT

ADVOCAAT COMPETITION & REGULATORY

ADVOCAAT COMMERCIAL & REGULATORY

KANDIDAAT NOTARIS CORPORATE

ADVOCAAT EMPLOYMENT

Informatieteam

Sandy Smid

HOOFD INFORMATIECENTRUM

Nora de Leeuw

INFORMATIESPECIALIST