Over BirdBuzz

Bird & Bird levert niet alleen juridische dienstverlening op maat aan haar cliënten, maar deelt ook kennis via tijdschriften, nieuwsbrieven, lezingen en blogs. De Nederlandse vestiging van Bird & Bird bundelt deze kennis nu op één plek: birdbuzz.nl

BirdBuzz heeft afzonderlijke pagina’s voor de hightech en gereguleerde sectoren waarop Bird & Bird NL zich in hoofdzaak richt: Tech & Comms, Life Sciences, Media en Energy. Daarnaast hebben ook de verschillende praktijkgroepen (Commercial, Dispute Resolution, Competition, Corporate & Notary, Employment, IP, Regulatory en Tax & Customs) elk hun eigen pagina: sectorkennis kan immers niet zonder diepgaande en specialistische juridisch-inhoudelijke kennis.

De content voor onze kennisportal wordt aangeleverd door de advocaten, fiscalisten en notarissen van de Nederlandse vestiging van Bird & Bird. Daarnaast plaatsen onze informatiespecialisten regelmatig links naar actuele wetgeving en jurisprudentie.

Iedereen kan BirdBuzz via e-mail of RSS-feeds volgen.

Feedback en tips zijn natuurlijk altijd welkom. U kunt hiervoor mailen naar één van onze redacteuren of naar birdbuzz@twobirds.com

Hoofdredactie:

 Evelyn_72x100 Evelyn Tjon-En-Fa is hoofdredacteur van Birdbuzz en hoofd van de Nederlandse Dispute Resolution groep van Bird & Bird. Evelyn is gespecialiseerd in de commerciële procespraktijk (inclusief arbitrage en cassatie), met een focus op civiel procesrecht, aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht. Zij werkt nauw samen met de sectorspecialisten van Bird & Bird en vindt een extra uitdaging in zaken die niet alleen juridisch, maar ook technisch complex zijn.
Evelyn Tjon-En-Fa – Partner Dispute Resolution
 Manon_72x100 Manon Rieger-Jansen is hoofdredacteur van BirdBuzz en partner Intellectuele Eigendom bij Bird & Bird. Zij adviseert en procedeert op het gebied van het intellectuele eigendomsrecht, met een focus op het merkenrecht, auteursrecht en modellenrecht. Daarnaast is Manon hoofd van de Nederlandse brandmanagement groep en adviseert zij op het gebied van de bescherming en registratie van merken- en modellenportfolio’s (onder meer strategie, clearance en portfoliomanagement).
Manon Rieger-Jansen – Partner IP

Redactie:

 Goran_72x100
 Fenna Douwenga – Advocaat IP  Goran Danilovic – Advocaat Tax & Customs
 
 Stephanie Welbergen – Advocaat Commercial & Regulatory Hanneke Senden – Advocaat Employment
ANKB_BB_MM Madelon_72x100 (1)
Annemetje Koburg – Advocaat Dispute Resolution Madelon Malcontent – Marketing & Communication Executive

Informatieteam:

sandy smid_72x100 Nora_72x100 maud vles_72x100
Sandy Smid – Hoofd bibliotheek Nora de Leeuw – Informatiespecialist Maud Vles – Secretaresse


Over Bird & Bird LLP

Bird & Bird LLP is een internationaal advocatenkantoor. Wij combineren excellente juridische expertise met diepgaande sectorkennis. Een sterke focus ligt op high-tech en gereguleerde sectoren, zoals Technology & Communications, Life Sciences, Media en Energy & Utilities. Wij hebben meer dan 1200 juristen in 28 kantoren in Europa, het Midden-Oosten, Azië en Australië en hechte relaties met kantoren in andere delen van de wereld. Het team van Bird & Bird NL bestaat uit ca. 80 advocaten, fiscalisten en notarissen. Voor meer informatie ga naar twobirds.com of bezoek BirdBuzz, de juridische kennisportal van Bird & Bird NL (birdbuzz.nl).