Internationale newsletter Bird & Bird Life Sciences Update

LifeSciencesDe International Life Sciences Update is de internationale nieuwsbrief van onze Life Sciences Group waarin het laatste juridische nieuws op het gebied van Life Sciences wordt besproken.

In deze editie wordt onder meer aandacht besteed aan de nieuwe (bredere) Bolar-exceptie in de UK en wordt ingegaan op de zaak Astellas v Polpharma waarin aan het HvJEU is gevraagd of de Bolar-exceptie ook geldt voor de producent die de actieve stof ten behoeve van het uitvoeren van noodzakelijke studies en testen levert aan de generieke producent. Verdere artikelen bespreken recente ontwikkelingen op Regulatory gebied, zoals adaptive licensing, de herziene Technology Transfer Block Exemption Regulation en de nieuwe Technology Transfer Guidelines en het voorgenomen beleid van het EMA tot proactieve publicatie van clinical trial data.

Klik hier voor de hele publicatie

Deze bijdrage is geplaatst door:

Richella Soetens_72x100
Richella Soetens


Categories: IP, Life Sciences

Tags: , , ,